AllergieKompas

Onbezorgd uit eten

Heb je een voedselallergie of ken je mensen met een voedselallergie en ga je graag uit eten? Met de AllergieKompas app wordt dat heel gemakkelijk!

Door middel van de AllergieKompas app kun je namelijk op een gemakkelijke en betrouwbare manier een restaurant naar wens vinden, dat rekening houdt met jouw allergie(├źn). De app bevat alleen goedgekeurde restaurants en met meer gedetailleerde informatie over de mogelijkheden. Wij houden contact met de restaurants, zodat wij de app zo up to date mogelijk kunnen houden.

Downloaden app store
Download Android
AllergieKompas App

“Fijn om makkelijk restaurants te vinden naar wens”

Ik ben heel blij met AllergieKompas! Een restaurant vinden met een voedselallergie kost altijd veel energie. Dit maakt een avondje uit weer echt een heerlijk avondje uit!

Placeholder AllergieKompas

Uw restaurant in de app

Een avond uit eten, moet echt voor iedereen een gezellig onbezorgd avondje uit zijn. Wil jij als restaurant hieraan meedragen. Zorg dan dat je in de AllergieKompas app komt te staan! Dit heeft natuurlijk meerdere voordelen!

  • Bied iedere gast een ultiem avondje uit
  • Uw restaurant wordt bij een nog bredere doelgroep bekend
  • Zet uw restaurant op een mooie manier op de kaart!

ONBEZORGD UIT ETEN GEWEEST?

Gun iedereen dat restaurant!

Heeft u ergens heerlijk gegeten en hielden zij rekening met uw allergie? Gun iedereen zo’n uitje en beveel het restaurant aan waar u geweest ben.

Met uw aanbeveling krijgt het restaurant ook nog eens het eerste half jaar gratis van ons!